dissabte, 10 d’octubre de 2015

PARELLES TIC: 
ENSENYANT INFORMÀTICA ALS ADULTS

El passat 2 d’octubre es va fer una xerrada als alumnes de 1r de Batxillerat sobre un projecte nou que s’iniciarà a Rubí: el Projecte Parelles Tic, en el qual es requerirà l’ajuda dels alumnes
rubinencs. 

S’assignarà a un alumne per persona amb l’objectiu d’ensenyar a la gent més gran del nostre poble a utilitzar les eines informàtiques. Hem de pensar que aquestes persones no han crescut amb la tecnologia com nosaltres i podem trobar gent que ni tan sols sap com engegar un ordinador portàtil.

Però d’aquest projecte no només trauran profit els adults, sinó els alumnes que facin el rol de professors també en sortiran beneficiats: adquiriran hàbits saludables i segurs de l’ús de les tecnologies, assumiran responsabilitats i agafaran confiança en un mateix.


Aquesta iniciativa es realitzarà a la Biblioteca Pública Mestre Martí Tauler, a l’Ateneu i a la Torre Bassas en un període de  quatre mesos: el primer mes en què es farà una preparació per als alumnes on es transmetran unes normes de seguretat a la xarxa, per part de la Policia Local. I els tres mesos restants es faran les classes, completant el projecte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada