dissabte, 6 de febrer de 2016


És Carnaval a l'Estatut!

El passat divendres, 5 de febrer, a partir de les 11.30h va començar la celebració del Carnestoltes a l'Estatut.

A l'hora de tutoria tot l'alumnat i professorat que volia es va pintar, disfressar i fer fotos! Cap a les 12.30h va començar la desfilada de comparses, que concursaven per dues categories: la millor disfressa i la millor coreografia.

Per a cada categoria es van establir tres premis diferents, s'hi van presentar 25 comparses i els guanyadors van ser els nois i noies de 1r d'ESO, amb la disfressa "Els contes" i un grup d'alumnes de 2n d'ESO, que van fer una particular coreografia sobre Star Wars.

També hi va haver premis per a l'alumnat de 1r de batxillerat: El circuit elèctric, la boda gitana i les Divines. I per últim, un grup d'alumnes de 4t d'ESO va obtenir el seu premi amb El monstre de les galetes.

Els professors que ho van voler es van disfressar amb les seves tutories, per lliure o bé van formar part del grup dels Feliços anys 20... i uns quants van oferir un ball a l'alumnat que els va deixar "flipant"!

Agraïm a tothom la gran participació i implicació en el Carnaval i en totes les activitats extraescolars que organitzem a l'institut!

Us enllacem un vídeo amb tres de les actuacions que van tenir lloc durant el Carnaval.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada