dissabte, 20 de febrer de 2016L'INSTITUT NO PARA!

Aquest divendres, 19 de febrer, ha estat un dia d'activitat intensa a l'Institut:

En primer lloc, els guanyadors de l'Aula 10 han anat a esmorzar a Ca N'Oriol com a premi per tenir les aules més netes del centre. Així, 1r ESO A, 2n ESO D, 3r ESO C, 4t ESO C i EINA han sortit a l'hora del pati i de tutoria i han menjat galetes, fruita, sucs, batuts de cacau... Han jugat a l'espai lúdic que tenim just darrere de l'institut i han gaudit del sol i dels companys d'altres nivells.
Enhorabona per mantenir les aules ben netes i la planta de la classe ben cuidada!
En segon lloc, l'alumnat de Revistatut ha rebut la visita de Xavier Vilà, periodista, que ha fet un taller sobre mitjans de comunicació. Hem parlat de llenguatge periodístic, hem vist els interessos que hi ha darrere els mitjans, hem simulat una roda de premsa i, finalment, hem pogut parlar amb ell sobre la feina que fa un periodista des de diferents àmbits: en la redacció d'un diari, en una ràdio o televisió, com a cap de premsa... Aquests tallers són gratuïts per al centre i els organitza el Col·legi de periodistes i EduCaixa.
Ha estat molt interessant i li donem les gràcies al Xavier!


Per últim, cinc alumnes de 1r i 2n de batxillerat han participat per segon dia a la Lliga de Debat de secundària i batxillerat que organitza la Xarxa Vives, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta Lliga s'organitza conjuntament a totes les universitats del domini lingüístic català i proporciona a l'alumnat participant una oportunitat de viure un debat en directe: presentació d'arguments, refutacions i interpel·lacions, conclusions. Pensem que és una bona iniciativa per treballar de manera competencial la llengua, l'argumentació, la filosofia...
Avui mateix tenim les semifinals i, si passem, la final.
David, Romaissa, Nico, Lluís i Sandra, molta sort!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada