divendres, 4 de març de 2016

DEMÀ, 5 DE MARÇ, PORTES OBERTES A L'ESTATUT!

Aquest dissabte, 5 de març, celebrem la Jornada de Portes Obertes a l'institut, d'11h a 13h aproximadament.

Quan arribeu, us trobareu un grup d'alumnes d'ESO i batxillerat que rebran els nens i nenes de 6è i altres infants que us acompanyin i els portaran al pati per jugar una mica.

Mentrestant, les famílies us apuntareu a l'entrada i podreu començar una visita lliure per les instal·lacions del centre, seguint les fletxes i les indicacions dels guies que trobareu al vestíbul i als passadissos.

Anireu passant per diferents espais de l'institut on trobareu professorat i alumnes que us aniran explicant com acollim els nens que vénen de primària, com treballem al centre, els treballs transversals, l'organització digital de @insestatut, etc. A més, a l'aula de música hi haurà actuacions de l'orquestra!

També trobareu persones als laboratoris, al taller de tecnologia, a les aules d'informàtica... que us explicaran quines funcions tenen aquests espais a l'institut i què hi faran els vostres fills i filles a partir del curs que ve.

Per últim, després de la visita, podreu anar a la biblioteca, on l'equip directiu us ajudarà a resoldre dubtes, us contestarà preguntes, us explicarà el funcionament de les inscripcions... i mirarem d'ajudar-vos en tot el que necessiteu.

Els nens i nenes també faran una visita, acompanyats dels nostres alumnes, i després podran fer tallers i activitats diversos: jocs al pati o al gimnàs, un taller de scratch (informàtica), jocs de matemàtiques o pintar mandales. 

Us esperem a tots i totes i esperem que gaudiu de la visita!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada