dissabte, 9 d’abril de 2016

TREBALLS TRANSVERSALS 2n TRIMESTRE

Aquesta setmana hem acabat els treballs transversals del 2n trimestre.

1r d'ESO ha conegut L'antic Egipte i ha creat uns lapbooks organitzar per àmbits: creences, estructura social, vida quotidiana... Per Sant Jordi, faran les presentacions dels seus llibres als nois i noies de batxillerat.


2n d'ESO ha treballat el concepte de canvi a través de les transformacions que ha patit Barcelona al llarg de la història. Havien de fer un producte final creatiu que mostrés aquest canvi i han triat des de vídeos i presentacions fins a construccions amb caixes, figures amb diferents materials, etc.

 

 


3r d'ESO ha elaborat un telenotícies de 15 minuts de durada aproximadament, amb continguts inclosos sobre prevenció del consum de drogues. El programa Aquí en parlem facilita als centres educatius que se sumen al projecte material per treballar aquest tema a les aules i entrades gratuïtes al Cosmocaixa per visitar l'exposició Parlem de drogues.Per últim, 4t d'ESO ha buscat quines opcions de futur tenen en acabar l'ESO amb el projecte Planifico el meu futur, que va guanyar el Premi d'Orientació d'Educaweb el 2014. Al llarg d'aquestes dues setmanes han treballat a l'aula, han buscat sortides acadèmiques i professionals, han visitat Porta 22...
Tots plegats treballant en grup per aprendre a conviure, a col·laborar, a treballar en equip i d'una manera activa, en què són ells i elles mateixos els que s'organitzen les tasques i tiren endavant els projectes amb autonomia, sota la guia del professorat, que els ajuda i assessora en tot moment.

Gràcies a tots i totes per la feina feta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada